Over de films

 

Sittard- vrijdag 26 september 2014

DRIVE-IN

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Joel is er nogal van ondersteboven dat zijn vriendin Clementine al haar herinneringen aan hun nogal tumultueuze relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het bewuste proces, Dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen. Maar als Joel's herinneringen aan Clementine langzaam beginnen te verdwijnen, begint hij zijn liefde voor haar opnieuw te ontdekken. Hij probeert uit alle macht het proces, dat zich diep in zijn hersenen voltrekt, tegen te gaan. Terwijl Dr. Mierzwiak en zijn crew hem najagen door zijn eigen herinneringen, wordt Joel meer en meer duidelijk dat hij Clementine niet uit zijn hoofd krijgt.

 

Sittard- zaterdag 24 augustus 2014

The Commitments

Jimmy Rabbitte is een man met een droom... soulmuziek naar Dublin halen. Wanneer zijn vrienden Derek en Outspan hem als manager voor hun band vragen, gaat hij akkoord, maar alleen op zijn voorwaarden. Hij zet een advertentie in de plaatselijke krant waarin simpelweg staat: 'Heb je soul? Zo ja: de Hardst Werkende Band van de Wereld is op zoek naar jou'. En zo werd de band The Commitments geboren.

 

Sittard- vrijdag 8 augustus 2014

Loose Cannons (Mine Vaganti)

Tomasso Cantone is de jongste zoon van een grote, traditionele familie van pastamakers in Puglia, in het zuiden van Italië. Hij leidt een comfortabel leventje in Rome, heeft de ambitie om schrijver te worden en woont samen met zijn vriend Marco - een leven waar zijn conservatieve familie niet van op de hoogte is.
Als zijn vader hem vraagt om terug te keren om mee te werken in het pastabedrijf, besluit Tomasso - die daar helemaal geen zin in heeft - om uit te komen voor zijn homoseksualiteit. Hij hoopt zo aan zijn verplichtingen te ontkomen. Maar tijdens het familiediner worden zijn plannen gedwarsboomd door zijn broer. Tomasso belandt onverwacht in een situatie die hij ten allen tijden had willen vermijden.
Mine Vaganti is een bitterzoete komedie over een ontwrichte familie, over liefde en vrijheid.
 

Geleen- zaterdag 9 april 2011

Soul Kitchen 

Zinos is een getroebleerde, Griekse baas van een bijzonder restaurant, Soul Kitchen in Hamburg. Zij leven wordt overhoop gegooid wanneer zijn vriendin verhuisd naar Shanghai. Wanneer ook nog eens zijn klanten wegblijven door het aannemen van een nieuwe chef is het hek helemaal van de dam. Maar Zino blijft niet met de pakken zitten. Hij ontwikkelt een nieuw bedrijfsconcept, en de klanten vinden de weg naar het restaurant terug. Hoewel het restaurant terug loopt blijft het liefdesverdriet hem parten spelen. Hij beslist dan ook om zijn vriendin op te zoeken in China, en zijn restaurant over te laten aan zijn broer, Ilias. Dit blijft niet zonder zorgen gespaard.

 

Geleen- zondag 10 april 2011

Knetter

Bonnie en haar moeder Lis houden van olifanten. Lis is wel een lieve maar geen gewone moeder. Soms is ze heel druk en vrolijk, en dan weer heel somber. Bonnie's vriendje Koos heeft een heleboel broertjes en zusjes en eigenlijk wil Bonnie ook graag een broertje. Maar dat vindt haar moeder niet zo'n goed idee. Baby's krijg je niet zomaar, dan kun je beter een huisdier nemen, vindt Lis. Om Bonnie te verrassen neemt Lis op een dag een olifant mee naar huis.
 

 

Geleen- datum nog onbekend

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Joel is er nogal van ondersteboven dat zijn vriendin Clementine al haar herinneringen aan hun nogal tumultueuze relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het bewuste proces, dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen. Maar als Joel's herinneringen aan Clementine langzaam beginnen te verdwijnen, begint hij zijn liefde voor haar opnieuw te ontdekken. hij probeert uit alle macht het proces, dat zich diep in zijn hersenen voltrekt, tegen te gaan. Terwijl Dr. Mierzwiak en zijn crew hem najagen door zijn eigen herinneringen, wordt Joel meer en meer duidelijk dat hij Clementine niet uit zijn hoofd krijgt.

 

HISTORIE:


Sittard- Stadspark- zaterdag 21 augustus 2010 

Valentin

 

Stein- Haven- zaterdag 1 augustus 2009

Time Of The Gypsies (Dom za vesanje)


Beek- Landgoed Genbroek- zaterdag 8 augustus 2009

My Life Without Me


Sittard- Stadspark- vrijdag 28 augustus 2009

Jeux d'enfants (Love Me If You Dare)

 

 

Sponsoren

Deze gratis "Cinema in het park" kan u alleen worden aangeboden door de gulheid van onderstaande sponsoren:
Gemeente Sittard-Geleen
Schmeits websolutions
Dols
Welzen dynamic media
Hendriks Creative
Heeft u ook interesse om "Cinema in het park" te steunen?

Laat dan een bericht achter op info@cinemainhetpark.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.logo_facebook.png (7.890 bytes)
logo_twitter.png (7.741 bytes)
logo_hyves.png (3.826 bytes)